Notícies de L'Arboç

MANIFEST CONJUNT DELS GRUPS PDeCAT, ERC I LA CUP-L’ARBOÇ PARTICIPA PER LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I L’ANUL·LACIÓ DE LES ORDRES INTERNACIONALS DE DETENCIÓ ALS POLÍTICS CATALANS

Ja fa més de cinc mesos que Jordi Cuixart i Jordi Sànchez estan tancats a la presó de Soto del Real. D’altra banda, des del mes de novembre de 2017, el vicepresident Oriol Junqueras i el conseller Joaquim Forn són a la presó d’Estremera.

En data 30 de Juliol de 2015, en el Ple celebrat aquell dia, l’equip de Govern va presentar una proposta de bases per a l’atorgament de subvencions a la contractació de persones desocupades del municipi per al propi 2015.

Article 26 de la Llei 16/1991 de les Policies locals de Catalunya: “És cap del cos el membre de la plantilla de major graduació; en cas d’igualtat, correspon a l’alcalde de fer el nomenament, d’acord amb els principis d’objectivitat, de mèrit, de capacitat i d’igualtat d’oportunitats. En tot cas, el cap del cos ha de pertànyer, com a mínim, a l’escala executiva”. I això vol dir categoria d’inspector.

Des de la CUP – L’Arboç Participa volem mostrar la nostra preocupació per la situació de conflictivitat laboral que s’està donant a la Residència d’Avis Sant Antoni Abat.


 
 
Avui al matí s’ha realitzat a Tarragona el Ple de la Diputació de Tarragona, en el qual s’han aprovat diferents propostes organitzatives de la institució i les remuneracions per assistència als òrgans de govern, càrrecs de confiança, aportacions als grups polítics...
 

Pàgines